BàsquetClub Sant Josep

El Sant Josep s’emporta el derbi balear de la LF2

El Sant Josep Obrer supera al Asnimo Àgora Portals en el derbi balear, sumant aixií el seu quatre triomf, en un derbi mallorquí de la Lliga Femenina 2 que les jugadores palmesanes van resoldre en l’últim quart, amb un parcial de 4-15 que va desequilibrar un partit igualat i d’alternatives en l’electrònic (44-54).

El xoc va tenir tots els elements que requereix un derbi, la igualat en l’arrencada, en el qual el Asnimo Àgora Portals va plantar cara a un Sant Josep que va acabar recolçant-se en Neus Amengual (14 punts i 5 rebots) i Brígida Gual (15 punts, 3 rebots, 2 assistències i 2 recuperacions) per a trencar la trobada en un moment clau.

Tot i que va haver d’emprar-se a fons l’esquadra d’Álex Requeni, va aconseguir l’equador del derbi amb un mínim avantatge (23-27), que li va tocar defensar al Sant Josep amb ungles i dents enfront d’un Asnimo Agora Portals que va reaccionar i prendre la iniciativa en el marcador amb un parcial de 17-12 en el tercer quart que va canviar el sinó de la trobada, amb Fajardo i Vila manant baix lkso taulers i Beronja erigida en exponent ofensiu del quadre de Jordi Fernández.
Però en el moment determinant, Sant Josep Obrer va donar el cop definitiu i en un brillant últim quart (4-15) va fer seva la victòria en el derbi illenc (44-54).

Fitxa técnica

Asnimo Agora Portals (12+11+17+4) Beronja (12), Batalla (3), Vila (8), Fajardo (8), García (5), -cinc inicial- Begur (2), Villaescusa (0), García (4), Michavila (0) i Pascual (2).

Sant Josep Obrer (12+15+12+15) Neus Amengual (14), Burguera (4), Gual (15), Maza (2), Roglic (5), -cinc inicial- Charro (2) Vilanova (2), Crespí (5) i Bauzá (5).

Àrbitres. Ruiz Ramírez i Elorz Fuentes. Sense eliminades.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button