VoleibolVoley Ciutat Cide

El Voley Ciutat Cide perd la imbatibilidad a casa

Gran partit del Voley Ciutat Cide que l’enfrontava al líder de la categoria, Leleman València. El primer set va ser molt desafortunat. Des dels primers serveis el Leleman imposava el seu major bloqueig i defensa, enfront dels excessius errors del Vóley Ciutat que no trobava la fórmula per a superar el potent bloqueig. A mitjan set es passava amb un bon avantatge per al València de 8 punts, i acabo imposant-se amb un 15-25.


En el segon l’estatges van aconseguir canviar el xip, eliminar errors sacsejar-se la pressió de damunt. Va ser un parcial espectacular per a les locals que veia que tot entrava i s’imposaven per 25-19. El tercer va tornar a iniciar-se com el primer, Leleman era una piconadora en facetes ofensiva, però la fe del Cide i el seu treball no permetien que marxés massa en el marcador. Tot i intentar-ho el València se’l va emportar per 20-25.


Quan semblava més complicat les mallorquines van posar tota la carn a la graella. Amb bona distribució en la passada s’aconseguia doblegar el bloqueig contrari i es treien petites avantatge, en el set més igualat de tots. El marcador reflectia 3 punts d’avantatge per a les colegialas a la fi de parcial, però Leleman València va treure el mico de treball i va demostrar perquè és l’equip invicte de la categoria. Amb un parcial final demolidor aixeco aquests 3 punts i va tancar el set en 21-25.


En definitiva un partit on s’ha imposat la lògica i s’han emportat les valencianes, amb un equip confeccionat per a l’ascens i amb experiència. Però dins de la derrota El Vóley Ciutat Cide marxa content, perquè per moments va poder plantar molta cara a un equip campió. La joventut de les balears només es pot anar suplint amb partits com aquests, on vagin creixent a poc a poc com a grup i tot el seu potencial es vagi deixant notar.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button