Avarca de MenorcaVoleibol

L’Avarca Menorca es recompon a costa del Barça

El Avarca Menorca ha aconseguit derrotar al Barça CVB (3-1) en una trobada on el conjunt de Bep Llorens va disputar el millor partit com a locals d’aquesta temporada, malgrat la resistència de les catalanes en els tres primers sets.

Les bermellonas han aconseguit mantenir la intensitat en tots els sets disputats, millorant molt en atac, liderades per Wanda Banguero i Cris Llorens i amb la reaparició de la capitana, Maira Westergaard, que va ser la màxima anotadora del xoc, al costat de la gran feina realitzada de les centrals, Carlota García i Iva Pejkovic.

Mancant dues jornades per a la conclusió de la primera volta, el Avarca se situa a només dos punts de la cinquena plaça que dóna accés a la Copa de la Reina.

Va arrencar el primer set amb el Avarca conscient del molt que hi havia en joc, en el seu afany d’escapar de la zona baixa de la classificació, davant un Barça replicaire; però aviat el conjunt de Bep Llorens es va forjar una renda de set punts a favor (12-5), obligant l’entrenadora culer a sol·licitar temps mort. No van reaccionar les catalanes i amb Cris Llorens entonada, aconseguien una renda de deu punts a dalt  (18-8). Quan semblava que les visitants s’ensorrarien van aconseguir rescabalar-se, arribant a col·locar-se 20-15. Westergaard i Folgueira van aparèixer per a dissipar dubtes i 1-0 per a Avarca.

En en el segon set les culers van posar una marxa més sobre la pista, aconseguint prendre un avantatge de cinc punts en l’inici (5-10) que va resultar clau per al deselance final. Les menorquines no es van rendir, aconseguint igualar a 18. Quan s’havia fet el més complicat, de nou el conjunt dirigit per Noemí Bregar va tornar a prendre la davantera en el marcador, aconseguint anivellar el partit.

Amb les taules en l’electrònic el conjunt de Llorens aquesta vegada no es va desconnectar del partit, realitzant una sortida estel·lar en el tercer set (7-1), liderada per la veterana central, Iva Pejkovic. A poc a poc va tornar a despertar el Barça, situant-se 12-10. Les centrals Pejkovic i Carlota, ben secundades per Cris Llorens, van tornar a estirar el marcador amb una diferència de cinc punts però de nou les culers no havien dit l’última paraula.

Una altra vegada van tenir rèplica les blaugranes i el tècnic local va haver de sol·licitar temps mort amb el 19-16.
El Avarca, després del temps, va tornar a recuperar sensacions, i la parella de centrals García-Pejkovic van posar terra pel mig amb la col·laboració de Westergaard i Wanda, per a aconseguir el definitiu 25-20, i 2-1 per al conjunt de Bep Llorens que estava a un set d’aconseguir una transcendental victòria. En el definitiu quart set el Barça a penes va tenir forces ja per a aguantar a les bermellonas. L’Avarca va aconseguir imposar la seva superioritat amanit de bon joc. Triomf còmode en el quart set, que deixa al Avarca encara ‘viu’ en la lluita per accedir a la Copa de la Reina.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button