FutbolFutbol SalaVisit Calvià Hidrobal

El Visit Calvia Hidrobal perd la imbatibilitat fora casa

El partit no va poder començar pitjor per al Visit Calvià Hidrobal. Diego Sancho va marcar dos gols en el primer minut de joc i desmuntava qualsevol plantejament que pogués tenir el tècnic, Miquel Vidal, previ al partit.
Els mallorquins van haver de canviar completament el guió inicial i atacar durant tot el partit una defensa molt més tancada i conscient del seu avantatge en el marcador. Malgrat tot, Carlos retallava distàncies just abans del descans després d’una brillant assistència de Gordillo, un altre punt de la connexió manxega del ETB Calvià.


Després del descans, el lliurament i l’esforç dels mallorquins van ser claus per a igualar el marcador en un partit que va ser molt tàctic i sense massa ocasions. Rubio aconseguia batre a Rafa López amb un xut amb l’esquerra després d’un servei de cantonada.
Finalment, el Bisontes varen sortir amb porter jugador els últims tres minuts, aconseguint marcar el definitiu 3-2. Els balears van intentar replicar la gesta sortint també de cinc els 40 segons restants, i encara que van tenir diversos trets, no van aconseguir el gol de l’empat.


FITXA TÈCNICA

Bisontes Castellón: Rafa López, Peli, David, Diego Sancho i Beto. També van participar: Nacho, Pedrito, Lorca, Yera i Gambín.

Visit Calvià Hidrobal: Manolo, Diogo Santos, Taronger, Carlos i Gordillo. També van jugar: Adri, Sergi, Rubio, M. Nicolau i De Juan.

Gols: 1-0, Diego Sancho, min. 1; 2-0, Diego Sancho, min. 1; 2-1, Carlos, min. 20; 2-2, Rubio, min. 35; 3-2, Yera, min. 40.

Àrbitres: Joel García i Ramón Martínez. Van amonestar amb cartolina groga a Diogo Santos i Adri, del Visit Calvià Hidrobal.

Pavelló: Pavelló Fernando Úbeda. A causa del campionat del món d’handbol femení que se celebra en el Ciutat de Castelló, no es va poder jugar el partit en el pavelló habitual del club. Jornada 13 de Segona Divisió.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button