FutbolFutbol Femení

Primera Nacional – L’Atlètic Balears tumba a l’Europa

La jornada 11 del grup 3 de Primera Nacional ha deixat alegries i ensurts per als equips balears. El fet més destacat del cap de setmana ha estat la victòria per la mínima contra el líder, l’Europa. Les de Txema Expósito retallen tres punts i es mantenen segones a la taula classificatoria a dos punts del la primera posició, gràcies al gol de Gabi Gutiérrez al minut 6.

L’altre gran alegria per a un alre combinat balear és el Sant lluís que ha sumat una nova victòria després d’una jornada sense puntuar. Les de Javier Zurbano s’han imposat 6-2 al Pardinyes, tot i que les locals començaren per davall en el marcador amb gol visitant al minut 1 de partit de Victoria i al minut 11 el 2-0 d’Ainara. La reacció de les menorquines no s’ha fet esperar i en 8 minuts li donaren la volta al marcador i possaren el partit del seu costat, primer amb gol de Sonia al 22, doblet de Noelia Vanesa en el 25 i el 27, al minut 30 África feia el 4-1. El dos gols que resten per tancar el marcador, també obra de Noelia Vanesa varen arribar al minut 50 i 58. Amb aquest resultat el Sant Lluís puja un escaló a la taula i és onzé un punt per damunt del Fontsanta Fatjó.

Les gotes negatives de la jornada varen ser les derrotes del Collerense, fora casa, i el Son Sardina a ca seva. El conjunt vermell visitava el camp de l’Osca i ha caiugut per 2-1 en un partit que el deixa en la sisena posició amb 17 punt. Per la seva part, el ‘Sonsar’, tot i que Karla Bermejo estrena el marcador en el minut 30′, les visitants li donen la volta al final de la primera meitat amb gols de Julia al minut 41 i Ariadna al minut 45. Sense capacitat de reacció el conjunt groc en la segona meitat i el filial de l’Espanyol s’emportà el tres punts de l’illa.

Amb aquesta derrota el Son Sardina cau a la quinta posició amb 21 punts i a falta de disputar el seu partit ajornat contra el Saragossa que tendrà lloc dissabte 18 de desembre a les 16:00 hores.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button