AutomobilismeRally

Rosenberger es corona al Rallysprint Conserves Roselló

La penúltima cita del regional de ral·lis tenia lloc aquest dissabte amb motiu del Rallysprint Conserves Rosselló-Vila de Sineu que ha comptat amb una inscripció de 65 equips i on el mal temps amb fred i pluja ha tornat a ser la característica principal posant de nou en escac als participants.


Nou duel al cap en una lluita sense quarter pel campionat mancant l’última carrera a Santanyí. La primera secció formada per tres passades al tram de Sta. Margalida de 10,3 km. David García-Rudy Hensen (Porsche 911 GT3) comencen forts i marquen els tres escratx amb diferències mínimes sobre Kris Rosenberger-Sara Adolph (Mini WRC) acabant la secció separats per tan sols nou segons. A gairebé mig minut la tercera plaça era per al Mini Rallye d’Alberto Frau-Esteve Valls que podia contenir la pressió de Lorenzo Andreu-Patrick Andreu (Fiat Abarth).

Després d’ells se situaven en un mocador José Martorell-Tomeu Fluxá (Citroen Saxo), Blai Pons-Nuria Pons (Citroen DS3 R5), Xim Ramón-Laura Monserrat (Renault Clio Sport) i Pep L. Laville-Jaume Llinás (R. GT Turbo). Molts han estat els abandonaments destacat per avaria a Tomás Mulet-Jaime Uribe (Citroen Saxo) i Miguel A. Campins-Guillem Díaz (Mini Cooper) o per sortida de carretera a José L. Nigorra-Sebastián Comas (VW Golf) i Martín Ferragut-Juan M. Coll (Citroen Saxo).


La segona secció amb el tram Sta. Margalida-Muro-Sineu de 12 km., començava amb pluja i amb sorpresa quan Alberto Frau-Esteve Valls hava d’abandonar per trencament d’una transmissió. L’escratx del primer tram era per a l’equip del Porsche no obstant això en els dos següents Rosenberger-Adolph feien valer la tracció total del Mini per a superar a García-Hensen i anotar-se la victòria amb 21 segons d’avantatge.

Lorenzo i Patrick Andreu s’han fet amb el tercer calaix del podi controlant a José Martorell-Tomeu Fluxá i Xim Ramón-Laura Monserrat, quarts i cinquens respectivament. Gran actuació d’Oscar Fernández-José J. Gálvez (Renault Clio Sport) que van atacar i van marcar dos tercers escratx que els ajudaven a pujar a la sisena plaça de la general i al costat de Tomy Arbona-Pedro Marroig (Citroen Saxo) avançaven a Pep L. Laville-Jaume Llinás que eren finalment vuitens.

Després de la sortida de carretera de l’eivissenc Álvaro Rodríguez, Jaume Sánchez-Pau Pons (Peugeot 106) pujaven a la novena plaça de la general tancant el top ten Sebastián Morey-Francisco Soria (Citroen Saxo) que en l’últim tram avançaven al Seat Lleó de Toni Adrover-Nicolau Ramón.

En Regularitat Sport, amb onze equips, destacar al trio de cap amb diferències mínimes entre ells. La primera secció finalitzava amb Guillem Bauzá-David Godoy (BMW 323) al capdavant, encara que Jaime Carbonell-Concha Veláquez (VW Golf) eren segons a dues dècimes i Bernat Frau-Javier Ripoll (Opel Kadett) tercers a vuit. Alguna cosa més enrere se situava el Lancia HF de Rafael Cosano-Toni Martorell.


En la primera passada de la segona secció Jaime Carbonell-Concha Velázquez marcaven el millor crono i passaven a liderar la carrera avançant a Guillem Bauzá. En la següent passada eren Bernat Frau-Javier Ripoll els qui avançaven al BMW que passava a ser tercers. En l’últim tram nova sorpresa amb gran actuació de Rafael Cosano-Toni Martorell que els ajudava a pujar a la segona plaça de la general per darrere de Carbonell-Velázquez. El tercer calaix del podi es confirmava per a Frau-Ripoll.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button