AtletismeMarató

Torna l’Adalmo Mitja Marató Pollença

Torna l’Adalmo Mitja Marató Pollença, la cursa corresponent al campionat de les Illes Balears d’aquesta modalitat, es celebra el diumenge 10 d’abril. Viu amb Balearsports aquesta gran cursa de l’atletisme balear. El procès d’inscripció per a la catorzena edició està obert a través del següent enllaç.

https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=7136106

Aquest any l’esdeveniment compta amb tres competicions: la Mitja Marató que tendrà lloc a les 9:30 hores. La cinquena edició de la Carrera Popular Mar Hotels amb una distància de 10 quilòmetres que sortirà també a les 9:30 hores i la Carrera Popular Correm per ells de 5 quilòmetres a les 9:35 hores.

La competició comptarà amb un premi de 1.000€ en metàl·lic per a l’atleta que faci el millor temps de la prova. La quantitat del premi es podria doblar si el temps aconseguit és de menys d’una hora. L’organització també posarà a disposició dels participants un servei d’autobusos.

La recollida dels dorsals es podrà realitzar el dia anterior a la proba, dissabte 9 d’abril de 11:00 a 18:00 hores, o abans de la cursa des de les 7:00 fins a les 9:00 hores. A més els dorsals també es podran recollir al Poliesportiu de Pollença.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Back to top button